رژیم درمانی دراوتیسم با توجه به آمار روز افزون این بیماری حدود 50 سال قبل درآمریکا تحقیقات غذایی بر روی کودکان اوتیسمی آغاز گردید.و رابطه بین رژیم غذایی واوتیسم برای اولین بار کشف شد . ثابت شده است که اگر یک رژیم غذایی صحیح برای این بیماران اجرا گردد تاثیر بسیاری در جلوگیری از پیشرفت بیماری خواهد داشت.که شامل مصرف اسیدهای چرب امگا – 3 ومنیزیوم وویتامین B6 وحذف موادغذایی آلرژی زا(گلوتن و کازئین)می باشد.
امروزه ديگر کسى ترديدى نسبت به نقش تغذيه در سلامت و يادگيرى ندارد. وقتى از رشد و نمو صحبت مىشود، مىبينيد که غذا در اين زمينه نقش مهمى را بهعهده دارد. غذا در تأمين انرژي، مورد نياز است.. فعاليت قلب، دستگاه تنفس، و ... به نحوى با تغذيه و مواد غذائى ارتباط مستقيم دارند. بههمين جهت هنگامىکه کودک به سن مدرسه مىرسد و وارد مدرسه مىشود، هم به سلامت او بايد توجه کرد و هم بايد براى رشد بعدى و آمادهسازى او نسبت به کمبودهاى گذشته، انديشه کرد. بنابراين بايد به تغذيه دانشآموزان با دقت خاص توجه شود.
تغذیه کودکان تغذیه مناسب نقش مهمی در تمرکز و افزایش سطح یادگیری کودک دارد. مدرسه مکانی است که در آنجا کودک برای انتخاب سبک و شیوه زندگی خود شروع به تصمیم گیری مستقل می کند.بچه ها در سنین دبستان دارای قدرت یادگیری سریع بوده و به شدت تحت تاثیر دوستان و محیط اطراف هستند. این زمان موقعیت مناسب و مهمی برای صحبت با کودک و تشویق او در بکارگیری و پیروی از عادات تغذیه ای سلامت بخش می باشد. دخیل نمودن کودک در برنامه ریزی و آماده سازی بسته تغذیه ای خود برای او فرصت یادگیری در زمینه تغذیه سالم و سلامت بخش و همچنین تصمیم گیری مستقل را فراهم می آورد.
آیا می دانستید که تغذیه چه نقشی در پیشگیری از بیماری های گوارشی دارد؟/زمان صحیح برای غذا خوردن را بشناسیم غذا خوردن جزیی از زندگی روزمره است و نقش غذا در پیشگیری از بیماری های مختلف، به ویژه بیماری های گوارشی، بسیار بیش از تصور ما است؛ به نحوی که بسیاری از بیماری ها در نحوه غذا خوردن ریشه دارد. در این جا سعی می کنیم برخی از نکاتی که می تواند غذا خوردن را به عاملی در پیشگیری از بیماری های گوارشی تبدیل کند، مورد تاکید قرار دهیم. نخستین عامل، زمان صحیح صرف غذا است.